Teollisuus­keramiikka

Tervetuloa Kerkes-kiuaskivien maailmaan!

Etsitkö innovatiivisia ratkaisuja saunan lämmityksen ja kiuaskivien suhteen?

Keraamiset materiaalit ovat vallanneet uusia käyttökohteita, ja Kerkes-kivet ovat esimerkki kehityksestä. Unohda perinteiset kiuaskivet ja astu modernin teknologian ja perusteellisen suunnittelun maailmaan.

Puhtaampi ja Terveellisempi Löyly

Haluatko nauttia puhtaasta, terveellisestä ja miellyttävästä lämmöstä saunassasi?
Kerkes-kivet tarjoavat vastauksen tähän kysymykseen. Ne poistavat luonnonkivien epäpuhtaudet ja haitalliset yhdisteet, luoden ainutlaatuisia löylyjä, jotka ovat energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Löylyn laatu paranee, ja saat kosteat ja miellyttävät löylyt.

Energiatehokkuus Avainsana

Kerkes-kivet eivät ole pelkkiä kiuaskiviä; Ne tarjoavat huolellisen ladelmasuunnittelun tuloksena kiukaassasi parhaan mahdollisen energiatehokkuuden. Jokainen ladelma on suunniteltu vastaamaan kunkin kiuasmallin tarpeita. Optimoidun ilmankierron ansiosta saat aina kiukaaltasi parhaan mahdollisen energiatehokkuuden.

Puukiukaissa säästät polttopuuta ja vähennät päästöjä, kun taas sähkökiukaissa pääset nauttimaan nopeammasta lämmityksestä ja pienemmästä sähkönkulutuksesta.

Kestävyys ja Huoltovapaus

Keraaminen erikoismassa, joka on poltettu yli 1300 ºC lämpötilassa, on äärimmäisen kestävää. Se ei hajoa lämpöshokkien vaikutuksesta. Tämä tarkoittaa, että keraaminen kiuaskivi säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa. Sinun ei tarvitse huolehtia kivien rikkoutumisesta tai vaurioitumisesta, ja kiukaan huoltotarve on lähes olematon. Kerkes-kivet ovat niin kestäviä, että niitä voisi kutsua käytännössä "ikuisiksi"

Ammattilaisten Valinta

Kerkes-kiviä käyttävät ammattilaiset, käyttökohteina mm. lukuisat uimahallit ja kylpylät niin kotimaassa kuin Aasiassa ja Euroopassa. Ne ovat valinta, joka tuo säästöjä lämmityskustannuksissa ja vähentää kiukaiden huoltotarvetta. Luota ammattilaisiin ja valitse Kerkes-kivet.

Pitkä Takuu

Annamme Kerkes-kiuaskiville vakuuttavan viiden vuoden takuun kotitalouksien ja taloyhtiöiden saunoissa.
Ammattikäytössä annamme yhden vuoden takuun

Teollisuuskeramiikka on toimittanut Kerkes-kiuaskiviä asiakkailleen jo vuodesta 1996.

Kerkes-kivet yhdistävät innovaation, laadun ja kestävyyden, jotta sinä voit nauttia saunastasi täysin rinnoin. Kokeile Kerkes-kiviä ja huomaa, miten ne nostavat saunaelämyksesi aivan uudelle tasolle!